12/11/09

Η Microsoft δηλώνει : αντιγράψαμε το Mac OS X!

Δεν πιστεύουν μόνο οι φαν της Apple ότι η Microsoft "δανείστηκε" στοιχεία από τα λειτουργικά συστήματα των Mac για να τα ενσωματώσει στα Windows Vista και κυρίως στα Windows 7. Το παραδέχτηκε, προς γενική έκπληξη όλων, και ένας μάνατζερ της Microsoft.

"Ένα από τα πράγματα που λέγεται συχνότατα για το Mac ΟS X είναι ότι πρόκειται για ένα φανταστικό λειτουργικό σύστημα που είναι πολύ ελκυστικό και διαισθητικό. Και αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε με τα Windows 7 είναι να τους προσδώσουμε, όσον αφορά τα γραφικά τους, το 'Look & Feel ενός Mac".


Mε αυτή την εντυπωσιακή δήλωση του, ο Simon Aldous, μάνατζερ της Microsoft, άφησε στήλη άλατος το δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη για λογαριασμό του αμερικανικού B2B περιοδικού PCR. Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι τα Windows 7 είναι πιο ασφαλή από το Mac OS X. Το τι συνέπειες θα έχει για τη θέση του στην εταιρεία η παραπάνω παραδοχή του Aldous δεν μένει παρά να το δούμε στη συνέχεια.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Microsoft επιχείρησε να συμμαζέψει την κατάσταση, αναφέροντας ότι ο Aldous δεν είχε αναμιχθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο στο σχεδιασμό των Windows 7 και ότι δεν είναι καλά ενημερωμένος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου