14/11/09

Κυκλοφόρησε στο Internet το Assassin's Creed 2

Μια εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, η έκδοση για Xbox 360 του παιχνιδιού action "Assassin's Creed 2" εμφανίστηκε στα ανταλλακτήρια αρχείων του Internet. Το σχετικό αρχείο image περιέχει τα αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά. Έτσι οι κάτοχοι ενός τροποποιημένου Xbox 360 (ώστε να παίζει πειρατικές κόπιες δηλαδή) μπορούν να γευτούν από τώρα τα καλούδια του παιχνιδιού. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγουν το online γιατί μπορεί να εντοπιστούν και να αποκλειστούν από την υπηρεσία Xbox Live της Microsoft.


Ήδη η Microsoft έχει αποκλείσει από το Xbox Live περίπου ένα εκατομμύριο παίκτες που χρησιμοποιούσαν μια "σπασμένη" έκδοση της κονσόλας της για να παίζουν online. Κάτι που αντιβαίνει στους όρους χρήσης του Xbox Live και προκαλεί την αποπομπή από αυτήν την υπηρεσία.

Το "Assassin's Creed 2" θα μπει στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Νοεμβρίου σε εκδόσεις για τα Xbox 360 και Playstation 3. Οι χρήστες των PCs θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου