2/11/09

Προβλήματα στα νέα iMac;

Αν και η Apple έχει καλή φήμη για τα προϊόντα της, μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται γι' αυτήν κατ' ευχή. Όπως γίνεται με τους νέους iMacs των 27 ιντσών που δημιουργούν πονοκεφάλους σε όσους τα αγόρασαν. Συγκεκριμένα πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες χρηστών στα forum της Apple για τα προβλήματα που εμφανίζουν οι εν λόγω iMacs και τα οποία εκδηλώνονται με τακτικά "κρεμάσματα" του συστήματος κατά την εκτέλεση ενός αρχείου Flash ή με συχνές διακοπές κατά την απόδοση ενός βίντεο στο YouTube.


Ένας χρήστης επ' ονόματι Subcide ανέβασε στα επίσημα forum της Apple ένα βίντεο που δείχνει καθαρά τα προβλήματα που είχε με το 27άρη iMac του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Subcide, τα προβλήματα πρέπει να οφείλονται στην τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης AirPort της Apple. Κάτι που φαίνεται να επιβεβαίωσαν σε αυτόν και τεχνικοί της εταιρείας.

Ωστόσο επίσημα η Apple δεν έχει πάρει θέση ούτε έχει επιβεβαιώσει ότι αυτά τα προβλήματα οφείλονται όντως στο Airport. Άγνωστο παραμένει επίσης πότε και αν θα τα αντιμετωπίσει. Ίδωμεν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου