20/11/09

H TomTom επεκτείνεται στην Ελλάδα

Η ΤοmTom, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων πλοήγησης και ψηφιακών χαρτών, ανακοινώνει σήμερα ότι επεκτείνεται στην Ελλάδα. Η TomTom εισέρχεται στην αγορά με τρία προϊόντα: τα μεσαίας κατηγορίας TomTom XL (Ελλάδα και Ευρώπη) και το εισαγωγικού επιπέδου TomTom ONE(Ελλάδα). Τα προϊόντα αυτά θα διανέμονται από την Intersys και θα πωλούνται μέσω διαφόρων καταστημάτων λιανικής σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από το Νοέμβριο του 2009.


«Η Ελλάδα προσφέρει σημαντικές προοπτικές με περισσότερα από 4 εκατ. αυτοκίνητα στο δρόμο κάθε μέρα, και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να επιτύχουμε στην Ελλάδα την ηγετική θέση που έχουμε σε παγκόσμιο επίπεδο», αναφέρει ο κ. Luca Tammaccaro, Αντιπρόεδρος της TomTom για την Ιταλία και τη νοτιοανατολική Ευρώπη. «Η προσφορά των πλήρως προσαρμοσμένων στα ελληνικά, προϊόντων PND (Portable Navigation Device) στην Ελλάδα είναι το επόμενο λογικό βήμα για τη στρατηγική επέκτασής μας στην Ευρώπη.»

Από σήμερα, ο νέος δικτυακός τόπος της TomTom στα ελληνικά είναι προσβάσιμος στη διεύθυνση tomtom.com, περιλαμβάνοντας εκτενή πληροφόρηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Ευκολία στη χρήση
Όλα τα προϊόντα TomTom αναπτύσσονται εξ΄ολοκλήρου από την εταιρία και είναι έτοιμα για χρήση, γεγονός που σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται άμεσα μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, χωρίς να απαιτούν από το χρήστη να μελετήσει τις οδηγίες χρήσης. Περιλαμβάνουν μια οθόνη αφής με ένα ευφυές μενού πλοήγησης και εικονίδια στα Ελληνικά. Καθαρές φωνητικές οδηγίες εξασφαλίζουν ότι οι οδηγοί φτάνουν στον προορισμό τους χωρίς άγχος. Μια έξυπνα σχεδιασμένη βάση τοποθέτησης EasyPort™ διασφαλίζει εύκολη τοποθέτηση και μεταφορά.

Χάρτες, Map Share™, και δωρεάν ενημέρωση χάρτη
Η Tele Atlas, ο κορυφαίος πάροχος ψηφιακών χαρτών και μέλος του ομίλου TomTom, και η Geointelligence παρέχουν τους χάρτες για την Ελλάδα. Σε συνδυασμό με προεγκατεστημένο Ελληνικό χάρτη για το XL, η TomTom θα παρέχει στους πελάτες έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν αναβαθμίσεων του χάρτη, προσφέροντας όλες τις παρεχόμενες εκδόσεις χαρτών δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.

Το οδικό δίκτυο παγκοσμίως αλλάζει κατά 15% κάθε χρόνο και στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες χώρες μέχρι και 40% το χρόνο. Η τεχνολογία TomTom Map Share είναι μια τεχνολογία βελτίωσης των χαρτών που επιτρέπει στους οδηγούς να βελτιώνουν εύκολα τους χάρτες τους κατευθείαν στη συσκευή τη στιγμή που εντοπίζουν διαφορές στους δρόμους, με μερικά αγγίγματα στην οθόνη. Οι διορθώσεις μπορούν να περιλαμβάνουν αλλαγές στα ονόματα δρόμων, στα όρια ταχύτητας, περιορισμούς στις στροφές, στην κίνηση των δρόμων και εμπόδια σε αυτούς, καθώς και αλλαγές σε σημεία ενδιαφέροντος (POI) όπως αλλαγές τηλεφωνικών αριθμών. Επίσης, οι χρήστες του Map Share μπορούν να επωφεληθούν από τις αλλαγές που κάνουν άλλοι χρήστες, αφού επικυρωθούν από την TomTom και μοιραστούν μέσω του δωρεάν λογισμικού για τον υπολογιστή TomTom HOME.

Η ασφάλεια ως προτεραιότητα
Ινστιτούτα ερευνών, μεταξύ των οποίων το κορυφαίο ερευνητικό εργαστήριο των ΗΠΑ Virginia Tech Transportation Institute και το Ινστιτούτο ΤΝΟ στην Ολλανδία, έχουν αποδείξει ότι η δορυφορική πλοήγηση έχει θετική επίδραση στην οδηγική συμπεριφορά και στην ασφάλεια. Επίσης, η οδήγηση με μια συσκευή πλοήγησης αυξάνει την ετοιμότητα του οδηγού και μειώνει τα επίπεδα άγχους. Η ασφάλεια είναι βασική προτεραιότητα στην ανάπτυξη όλων των προϊόντων της TomTom. Όλες οι συσκευές TomTom έρχονται με κατανοητά χαρακτηριστικά ασφάλειας όπως ένα μενού επειγόντων περιστατικών «Βοήθησέ με!».

TomTom HOME
Όλοι οι χρήστες TomTom έχουν πρόσβαση στο TomTom HOME, ένα δωρεάν λογισμικό για υπολογιστή (συμβατό με PC και Μac), που θα είναι πλήρως διαθέσιμο στα Ελληνικά. Μέσω του TomTom HOME, οι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν εύκολα καινούργιες εκδόσεις λογισμικού, φωνές, δωρεάν περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες ή τους τελευταίους χάρτες για να έχουν τη συσκευή τους ενημερωμένη σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα.

Διαθεσιμότητα
Τα προϊόντα της TomTom θα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα στην Ελλάδα από το Νοέμβριο του 2009.

Κάλυψη χαρτών στην Ελλάδα
Ο αναλυτικός χάρτης της Ελλάδας, που δημιουργήθηκε από την Tele Atlas και την Geointelligence, περιλαμβάνει περισσότερα από 200.000Km δρόμων περιλαμβάνοντας τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε εδώ περισσότερα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου