4/11/09

Το e-shop.gr δίνει 2 χρόνια εγγύηση για Lenovo και Fujitsu..!

Δελτίο τύπου:

Από 1η Νοεμβρίου 2ετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης ΚΑΙ για Lenovo & Fujitsu laptop & netbook αποκλειστικά από το e-shop.gr -After sales που δεν ξανάγινε τώρα αποκλειστικά και για Lenovo & Fujitsu

Στο πλαίσιο της περεταίρω βελτίωσης του after sales service, από 1η Ιουλίου 2009 το e-shop.gr προσφέρει 2ετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης στους καταναλωτές σε laptop και netbooks Toshiba, Acer, Sony, HP και Innovator. Η μοναδική αυτή προσφορά εγγύησης επεκτείνεται από 1η Νοεμβρίου 2009 και στα laptop και netbook Lenovo & Fujitsu.

Για οποιαδήποτε βλάβη Hardware των παραπάνω Brands που κατατάσσεται εντός εγγύησης το e-shop.gr αντικαθιστά άμεσα τον ελαττωματικό φορητό με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Με τον τρόπο αυτό το e-shop.gr μηδενίζει τον χρόνο αναμονής για επισκευές από εξουσιοδοτημένα κέντρα Service ή άλλους φορείς ενώ ο καταναλωτής δεν παίρνει απλώς πίσω τον υπολογιστή του επισκευασμένο , αλλά χωρίς καθόλου αναμονή, παίρνει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

Η νέα υπηρεσία δείχνει την έμφαση της εταιρίας στην άριστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση και υπογραμμίζει την πολιτική της e-shop.gr να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καταναλωτή before and after sales.

//
Προϋποθέσεις Εγγύησης Αντικατάστασης:
-Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) από 01.07.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.(από 01.11.09 για Fujitsu & Lenovo)
-Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.
-Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, FUJITSU, HP, INNOVATOR, LENOVO, TOSHIBA, SONY
-Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου