21/11/09

Στο νοσοκομείο ο Μητροπάνος

Στο νοσοκομείο Υγεία εισήχθη χθες το μεσημέρι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ο μεγάλος λαϊκός τροβαδούρος ανέβασε υψηλό πυρετό και ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ανάστατη η σύζυγός του Βένια επικοινώνησε με τον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος συνέστησε (λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε πριν από ένα χρόνο) να εισαχθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.Λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι ο Δημήτρης Μητροπάνος εισήχθη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, παρουσίασε μεγάλη άνοδο των λευκών αιμοσφαιρίων.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, αποφασίστηκε η παραμονή του και από εκείνη την ώρα βρίσκεται στον ένατο όροφο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Οι δικοί του έχουν ήδη ειδοποιήσει τη διεύθυνση του κέντρου όπου εμφανίζεται με την Πέγκυ Ζήνα ώστε να ακυρωθούν οι δύο εμφανίσεις του, η χθεσινή και η σημερινή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε δώσει αγώνα για τη ζωή του. Είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού σε κλινική του Παρισιού. Η επέμβαση είχε πετύχει και έτσι η μακροχρόνια περιπέτεια με την υγεία του είχε αίσιο τέλος. Η ιδιαίτερα λεπτή επέμβαση ήταν «πνοή ζωής», όπως τη χαρακτήρισε αργότερα ο ίδιος.

Πηγή:trelokouneli


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου