13/11/09

“Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη”


Η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, διημερίδα ενημέρωσης για τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαίδευση, με τίτλο “Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη” το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009, ώρες 10:00-20:00 και 10:00-14.00 αντίστοιχα, στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου, Ελευθ. Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι, Αθήνα.


Η διημερίδα έχει ως στόχο να προσφέρει σε όσους εμπλέκονται είτε άμεσα είτε έμμεσα με το χώρο της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές, μαθητές κ.λπ.) την ευκαιρία να αποκτήσουν μία κατά το δυνατόν σφαιρική άποψη των εκπαιδευτικών εργαλείων και γενικότερα των δυνατοτήτων που προσφέρονται σήμερα, προκειμένου να αξιοποιηθούν δημιουργικά οι Νέες Τεχνολογίες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Για το σκοπό αυτό, τίθενται στη διάθεση των ενδιαφερομένων οι αίθουσες και η υλικοτεχνική υποδομή των Εκπαιδευτηρίων για ένα ολόκληρο διήμερο, στη διάρκεια του οποίου...

Θα πραγματοποιηθούν...

- 80 παρουσιάσεις και workshops σε διαδραστικούς πίνακες

- 2 συζητήσεις σε στρογγυλά τραπέζια

Με τη συμμετοχή...

- 30 κορυφαίων εταιρειών Πληροφορικής και δημιουργών Εκπαιδευτικού Λογισμικού

- 30 εκπαιδευτικών από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία

- 15 φορέων και σχολείων

- 10 προσκεκλημένων ομιλητών

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.avgoulea.gr/htm/index.aspx?pageid=2016, τηλεφωνικά στο 210.5773884 (ώρες 12:00-14:00 και 15.30-20.00) ή με φαξ στο 210.57.73.760.

Στο πλαίσιο της διημερίδας, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων οι οποίοι υπό το συντονισμό του δημοσιογράφου και εκπροσώπου του INTERNET NOW!, κύριο Νίκο Βασιλάκο, θα διερευνήσουν όλες τις πτυχές του ζητήματος της παιδικής ασφάλειας στο διαδίκτυο. Επίσης, θα προβληθούν αποσπάσματα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega με το δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη και με τίτλο «Διαδίκτυο».

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.avgoulea.gr, απ’ όπου μπορείτε να «κατεβάσετε» το πρόγραμμα και την αφίσα της εκδήλωσης.



ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου