21/11/09

Περί "οργίου σε νοσοκομείο"

Ίσως το διαβάσατε και εσείς για το όργιο μεταξύ 2 γιατρών και μιας κοπέλας μέσα σε θάλαμο νοσοκομείου! Ο ένας "γιατρός" φαίνεται να εκμεταλεύτηκε την αφέλεια(;) και το μυαλό της κοπέλας και τράβηξε σε βίντεο κρυφά τα ερωτικά τους παιχνίδια στα οποία την έπεισε να συμμετάσχει και ένας τρίτος! Η κοπέλα φαίνεται να έχει προβεί ήδη σε μήνυση στο "γιατρό" ο οποίος ανεβάσε το video στο internet για να περηφανευτεί το κατόρθωμα του! Ο συγκεκριμένος καραγκιόζης λοιπόν έκανε την ειδικοτητά του στο νοσοκομείο. Και λέγοντας Καραγκιόζης βέβαια προσβάλω τον μεγάλο εθνικό ήρωα, γιατί ο "γιατρός" απο το βίντεο φαίνεται πως είχε σχεδιάσει απο καιρό να καταγράψει κρυφά ένα όργιο που να τον κάνει "Σουπερ Γκουζγκούνη", γιαυτό και στο βίντεο χρησιμοποιούσε συνέχεια ατάκες του στυλ:
" ...και τις μπάλες, ρούφα το τρομπόνι" και γενικά εκματαλεύτηκε την καημένη την κοπέλα όσο δεν πήγαινε άλλο! Γράφεται μάλιστα ότι της έταξε και γάμο για να κάνει ότι κάνει μαζί με την παλικαριά του...Τόσο ξεφτύλας δηλαδή.

Ελπίζω και οι 2 οι γιατροί να βρεθούν και να πάρουν πόδι το συντομότερο απο Γιατροί! Γιατί πραγματικά είναι ντροπή πρώτον για το θράσος τους να κάνουν ότι κάνουν στην κοπέλα(στο video φαίνεται μάλιστα πολλές φορές το προσωπό της) και να κάνουν ότι κάνουν σε νοσοκομείο!!

Ας μην μην μείνουμε στον χαβαλέ της υπόθεσης και ας μη γίνει ο "γιατρός" ο μάγκας!
Ας φροντήσουμε οι bloggers να καταδικάσουμε αυτό το video.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου