9/11/09

Κάλεσε τον Μήτρογλου ο Ρεχάγκελ!

Στις κλήσεις του Ότο Ρεχάγκελ για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος με την Ουκρανία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ. Τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού παρακολούθησε το διάστημα ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ελλείψει του τραυματία Γιάννη Αμανατίδη, κλήθηκε να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της «γαλανόλευκης». Από την αποστολή αποκλείστηκε ο Χρήστος Παπατσατζόγλου, λόγω ενός τραυματισμού.

Οι Σεϊταρίδης και Τοροσίδης (που είναι πιο σοβαρή η κατάστασή τους), αλλά και οι Χαλκιάς, Καραγκούνης και Μάκος (που είναι λιγότερο σοβαρά τα προβλήματά τους) κλήθηκαν κανονικά από τον Γερμανό προπονητή. Οι δύο πρώτοι θα εξεταστούν από τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Χάρη Χριστόπουλο, και ενδέχεται να χάσουν τον πρώτο αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο (στις 14 Νοεμβρίου). Την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των διεθνών, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν το εμβόλιο κατά της απλής γρίπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο κ. Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που επελέγησαν για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την αντίστοιχη της Ουκρανίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης (πλέι-οφ) του Μουντιάλ 2010. Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Σηφάκης, Χαλκιάς, Τζόρβας, Βύντρα, Μόρας, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Νίνης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Μήτρογλου, Κουτσιανικούλης.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος αρχικά είχε κληθεί από τον κ. Ρεχάγκελ, αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού.

H αποστολή θα συγκεντρωθεί την Τρίτη 10/11/2009 (12:30, Suites Βουλιαγμένης) και θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση την ίδια ημέρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (18:00, κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ)».

Μήτρογλου: «Τους ευχαριστώ θερμά…»

Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελπίδων ευχαρίστησε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Ότο Ρεχάγκελ ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Ουκρανία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τη «γαλανόλευκη».

«Είμαι χαρούμενος που ο κ. Ρεχάγκελ με κάλεσε στην Εθνική Ανδρών. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα σε δύο δύσκολα και κρίσιμα ματς. Εκτός του κ. Ρεχάγκελ, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους κ. Νιόπλια, Ιορδανίδη, Κοκκολάκη. Είναι εκείνοι που πίστεψαν σε μένα από την αρχή, με κάλεσαν στην Εθνική Νέων και με βοήθησαν να δείξω τις δυνατότητές μου», ανέφερε ο 20χρονος φορ.

sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου