23/11/09

5 ευρώ τσάμπα χρόνος ομιλίας από το Wind F2G

Η ταυτοποίηση των καρτοκινητών άρχισε και πολλοί συνδρομητές έχουν αρχίσει να ψάχνονται... Γιατί είναι κλασική η εικόνα που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε SIM για κάθε εταιρεία καρτοκινητής! Και δεδομένου ότι μέχρι τον Ιούλιο είναι σχεδόν απίθανο να ταυτοποιήσουμε όλα τα καρτοκινητά μας...οι εταιρείες τα δίνουν όλα για όλα για να μας κρατήσουνε!

Το Wind F2G ξεκίνησε τον ανταγωνισμό δίνωντας 5 ευρώ χρόνου ομιλίας τσάμπα σε όλους τους συνδρομητές του.Αρκεί μόνο μια δωρεάν κλήση στο 1245 από 20 έως 30 Νοεμβρίου 2009.

Επιπλέον, εκτός από τα 5€ δώρο, οι συνδρομητές F2G θα ανταμειφθούν ανάλογα με τις ανανεώσεις που έχουν πραγματοποιήσει τους προηγούμενους 3 μήνες (Αύγουστος-Οκτώβριος).

Συγκεκριμένα:


Α.Συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει χρόνο ομιλίας αξίας 30-60€ τους προηγούμενους 3 μήνες, εκτός απο 5€, κερδίζουν αυτόματα ακόμα 2 μήνες από 5€, με την πρώτη ανανέωση του μήνα, οποιασδήποτε αξίας.

Β.Συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει χρόνο ομιλίας αξίας πάνω από 60€ τους προηγούμενους 3 μήνες, εκτός από 5€, κερδίζουν αυτόματα ακόμα 5 μήνες από 5€, με την πρώτη ανανέωση του μήνα, οποιασδήποτε αξίας.

Σίγουρα αναμένονται αντίστοιχες προσφορές και απο τις άλλες εταιρείες, το καλό είναι πως για μια ακόμη φορά κερδισμένος θα είναι ο καταναλωτής!






Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου