22/10/09

Έτσι θα είναι τα Windows Mobile 7

Στο Internet κυκλοφόρησαν νέα screenshots από τα Windows Mobile 7, το λειτουργικό σύστημα που θα διαδεχθεί τα τωρινά Windows Mobile 6.5. Τα screenshots, που δημοσιεύτηκαν από το αμερικανικό site Windows Mobile Experts, φέρνουν σε άμεση αντιπαράθεση τα τωρινά Windows Mobile με την μελλοντική έκδοση τους.

Κάτι που εντυπωσιάζει στα νέα Windows είναι η ομοιότητα τους με το iPhone: τα Windows 7 θα υποστηρίζουν την καθοδήγηση τους μέσω αφής και χειρονομιών όπως και το κινητό της Apple.


Βέβαια για το τελευταίο δεν θα χρησιμοποιείται κάποιος έξτρα αισθητήρας, αλλά η ενσωματωμένη στις συσκευές κάμερα. Και όπως το iPhone και τα νέα Windows Mobile θα υποστηρίζουν το multitouching.

Βλέποντας τις εικόνες και από τις δύο εκδόσεις του λειτουργικού φαίνεται να αλλάζουν αρκετά πράγματα. Για παράδειγμα στα Windows Mobile 7 θα εξαφανιστούν οι τυπικές μπάρες κύλισης της Microsoft. Αλλά και η κλασική καθοδήγηση με την γραφίδα φαίνεται να εγκαταλείπεται, αφού όλη η επιφάνεια εργασίας θα αντιδρά στα αγγίγματα σας.

Επιπλέον όλες οι εφαρμογές θα είναι πιο εύχρηστες. Τα Windows Mobile 7 αναμένεται να εμφανιστούν μέσα στο 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου