14/10/09

Σινεμά στο σπίτι με την Western Digital

H Western Digital παρουσίασε το δεύτερης γενιάς Media Center της με την ονομασία WD TV Live HD MediaPlayer. Σε αντίθεση με το πρώτης γενιάς μοντέλο, ο νέος MediaPlayer μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα οικιακό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βλέπετε εικόνες, ταινίες και να ακούτε μουσική όχι μόνο από το συνδεδεμένο σε USB σκληρό δίσκο, αλλά και από το YouTube και τα συνδεδεμένα στο δίκτυο PCs, notebooks και σκληρούς δίσκους.


Επιπλέον ο Player υποστηρίζει την απόδοση του Full HD (1.080p) και μπορεί να τροφοδοτήσει με ταινίες την τηλεόραση σας μέσω του HDMI-1.3. Κατά τα άλλα υποστηρίζει περίπου 120 από τα πιο συνηθισμένα formats ταινιών, εικόνων και μουσικής, ένας αριθμός που μπορεί να αυξηθεί στην πάροδο του χρόνου με την εγκατάσταση νέων updates (τα οποία μπορούν να αυξήσουν και τη γκάμα λειτουργιών του Player).

Ο WD TV Live HD MediaPlayer κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά με ενδεικτική τιμή τα 120 ευρώ. Μαζί με ένα σκληρό δίσκο των 320, 500 ή 1.000GB η τιμή του μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 150 και 220 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου