7/10/09

Tekken 6


Το έκτο κεφάλαιο της σειράς Τekken ετοιμάζεται να επιστρέψει κι αυτή τη φορά υπόσχεται ατέλειωτες ώρες ξύλου.

Σενάριο
Αφότου ο Jin Kazama -βασικός πρωταγωνιστής της σειράς από το Τekken 3Tekken 6 II- νίκησε στο προηγούμενο τουρνουά, πλέον έχει φιλοδοξίες να κατακτήσει τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας τις πηγές του μέσα από την διεθνή οργάνωση, αποκτά υπερδυνάμεις και στρέφεται εναντίον όλων των εθνών. Έτσι, ο κόσμος βυθίζεται σε μια χαοτική κατάσταση. Ο Kazuya Mishima (βασικός ήρωας που πρωτοεμφανίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς) προσπαθεί να σταματήσει τα σχέδια του Jin. Για να το επιτύχει αυτό, αρχικά γίνεται αρχηγός της G Corporation και δίνει μια γενναιόδωρη αμοιβή για όποιον καταφέρει να τον σταματήσει.



Gameplay
Όπως ανακοίνωσε η Namco, το gameplay του Τakken 6 θα είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Καταρχήν για πρώτη φορά στη σειρά Τekken, θα μπορείτε μέσω του campaign story mode να παίξετε παρέα με κάποιον φίλο σας. Πέρα όμως από το multiplayer, στο campaign mode θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε μάχες ένας εναντίον ενός μέσω του Playstation Network και του Χbox live.

Στο Tekken 6, το σύστημα μάχης θα είναι πιο αντικειμενικό κι αυτό αναμένεται να κάνει το παιχνίδι σαφώς πιο ρεαλιστικό. Επίσης, για πρώτη φορά οι χαρακτήρες σας θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν όπλα, όπως π.χ. κοντάρια. Οι εκδόσεις στις κονσόλες θα περιλαμβάνουν ένα επιπλέον είδος παιχνιδιού που θα ονομάζεται "Scenario Campaign" και θα θυμίζει τα "Τekken Force" και "Devil Within" που συναντήσαμε στις προηγούμενες εκδόσεις. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 42 μαχητές. Σε αυτούς συγκαταλέγονται όλοι οι χαρακτήρες που είδαμε στο Τekken 5, καθώς επίσης και οκτώ νέοι, ορισμένοι εκ των οποίων θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο Scenario Campaign mode.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τα πρώτα δείγματα του παιχνιδιού δείχνουν ότι σε σύγκριση με το Tekken 5, τα γραφικά θα είναι φέτος πολύ ανώτερα, ιδιαίτερα στις εκδόσεις του Playstation 3 και του Xbox 360. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε ακόμη και να επηρεάσετε το περιβάλλον. Θα έχετε δηλαδή την δυνατότητα να σπάσετε πατώματα και τοίχους, αποκαλύπτοντας νέες περιοχές. Οι χαρακτήρες είναι σαφώς πιο καλοσχεδιασμένοι, υπόσχοντάς σας μια εμπειρία, κατά πολύ ανώτερη σε σχέση με όσα fighting games έχετε παίξει έως σήμερα.

Κυκλοφορία
Το Τekken 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωμβρίου για PS3, Xbox 360 και PSP.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου