14/10/09

Photoshop και στο iPhone!

Η Adobe κυκλοφόρησε το Adobe Photoshop.com Mobile για Apple iPhone ! Αν και δεν διαθέτει τις πλήρεις λειτουργίες της έκδοσης Adobe Photoshop για Apple Mac(αυτό έλειπε..), το Adobe Photoshop.com Mobile επιτρέπει την επεξεργασία φωτογραφιών που βρίσκονται μέσα στο Apple iPhone , προσαρμόζοντας στοιχεία όπως η έκθεση, ο κορεσμός, ο τονισμός αλλά και το κροπάρισμα, η περιστροφή και η αναστροφή.

Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ όπως τα pop art, vignette, sepia, και black and white με δυνατότητα πολλαπλών βημάτων αναίρεσης αν κάνετε κάποιο λάθος. Όταν τελειώσετε με την επεξεργασία μπορείτε να ανεβάσετε online τις φωτογραφίες στο λογαριασμό σας στο Adobe Photoshop.com.

Το Adobe Photoshop.com Mobile για Apple iPhone διατίθεται δωρεάν και απαιτεί iPhone OS 2.0 ή μεταγενέστερο. Το Adobe Photoshop.com προσφέρει δωρεάν λογαριασμό με 2GB, λογαριασμός που απαιτείται μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να ανεβάσει τις φωτογραφίες του στο Adobe Photoshop.com και όχι για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή μέσα απο το Apple iPhone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου