17/10/09

Έτοιμη προς διάθεση η πλατφόρμα Opera Unite beta

Όπως ισχυρίζεται, για μια ακόμη φορά η Opera, η browser-based πλατφόρμα της αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Web
Η Opera Software ανακοίνωσε χτες την κυκλοφορία της Opera Unite, σε μορφή beta, μια πλατφόρμα που επιτρέπει εφαρμογές Peer-to-Peer (P2P) και Web server-based που υπόσχεται ότι θα επαναπροσδιορίσει το Web.
Τον Ιούνιο, η Opera διαφήμιζε την πλατφόρμα Unite ως μια συνεργατική τεχνολογία που θα "παρείχε τη δυνατότητα σε κάθε υπολογιστή να έχει δρόμο διπλής κατεύθυνσης στο Internet". Τέσσερις μήνες πριν, η Opera διέθεσε την alpha έκδοση της Unite μέσω του Opera 10.  Η τελική μορφή του νέου browser κυκλοφόρησε επίσημα περίπου ένα μήνα πριν.
Χτες, η εταιρεία διέθεσε την Unite beta ενσωματωμένη στο preview του Opera 10.10.
Ο Jon von Tetzchner, CEO της Opera, ανέφερε σε δηλώσεις του "προσκαλούμε όλους τους developers να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία αλλά και τη δημιουργικότητά τους και να ξεπεράσουν τα όρια σε ό, τι είναι δυνατό με την Opera Unite. Πλησιάζουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, να επαναπροσδιορίσουμε δηλαδή το Web".
Η πλατφόρμα Opera Unite είναι διαθέσιμη μέσω του Opera 10.10, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και είναι διαθέσιμη για συστήματα Windows, Mac και Linux.
Για να κατεβάσετε τον Opera 10.10 πατήστε εδώ  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου