15/10/09

Τι ετοιμάζει η Motorola;

Στο Internet διέρρευσε ένα χρονοδιάγραμμα της Motorola που μας δίνει μια εικόνα για τα νέα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας . Συγκεκριμένα το dialaphone.co.uk δημοσίευσε ένα κομμάτι από το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας για το τέταρτο τρίμηνο του 2009 όπως και για το πρώτο τρίμηνο του 2010.

Σε αυτό εμφανίζονται τέσσερα νέα (και έως τώρα άγνωστα) μοντέλα της Motorola. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτό το πλάνο, η Motorola σχεδιάζει αρχές του επόμενου έτους να κυκλοφορήσει ένα tablet επ' ονόματι Sholes. Αυτό θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, μια οθόνη αφής των 3,7", φωτογραφική μηχανή των 8MPixels με φλας, HSPA, WLAN και ένα πλήρες πληκτρολόγιο.


Τα Motorola Motus και Zeppelin είναι δύο ακόμα κινητά που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά αρχές του 2010. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Motorola θα διαθέτουν κάμερα των 5MPixels, οθόνη αφής των 3,1", HSPA και WLAN. Κατά τα άλλα τα δύο κινητά θα διαφέρουν μόνο όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση.

Το τέταρτο νέο μοντέλο, με την ονομασία Morrison, φημολογείται εδώ και καιρό. Θα διαθέτει συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY, το λειτουργικό Android ενώ θα εμφανιστεί στην αγορά στο τέλος του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου