7/10/09

FullHD βιντεοκάμερα με 2(!) φακούς και 3σδιάστατη λήψη από την Panasonic!


Έχοντας πλέον αρχίσει να είναι ο επόμενος κυρίαρχος της ψηφιακής ψυχαγωγίας η τρισδιάστατη τηλεόραση, όλο και περισσότερα προιόντα κάνουν την εμφάνισή τους. Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τρισδιάστατα γυαλιά από την Nvidia, τηλεοράσεις 3D και πάει λέγοντας.

Και τώρα αυτό. Τρισδιάστατη βιντεοκάμερα και μάλιστα επαγγελματικών προδιαγραφών με ανάλυση -φυσικά- πλήρους ευκρίνειας FullHD. Το όνειρο ίσως των επαγγελματιών και σοβαρών χομπίστων είναι θα λέγαμε γεγονός.

Εμ φυσικά.. Να αγοράσει κανείς την ολοκαίνουργια ψηφιακή του 3D τηλεόραση και να μην έχει περιεχόμενο να την απολαύσει ? Φανταστείτε απλά να τραβάτε τα γενέθλια του παιδιού σας με την κάμερα της Panasonic και μετά να βλέπετε τις λήψεις σας στην 50άρα τρισδιάστατη τηλεόρασή σας !!!


H κάμερα της Panasonic εμφανίστηκε στην έκθεση της CEATEC και χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο/μέσο εγγραφής, τις νέες κάρτες P2 της Fujifilm. Φυσικά δεν πρόκειται για άλλη μια ψηφιακή κάμερα που θα αγοράσετε από οποιοδήποτε κατάστημα αλλά ένα μοντέλο ειδικά για επαγγελματίες και σοβαρούς χομπίστες όπως είπαμε παραπάνω. Κόστος δεν γνωρίζουμε αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι χαμηλό.

Η κάμερα προορίζετε καθαρά για λήψη βίντεο 3D και δημιουργία τίτλων Bluray full 3D και προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη για τους κοινούς θνητούς. Διαβάστε εδώ πλήρες και ενημερωτικό άρθρο από το pRnewswire.com

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω. Και πείτε μου την γνώμη σας. Δεν σας μοιάζει σαν τον Wall-E ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου