13/10/09

Αποκτήστε εξοπλισμό γραφείου Canon μέσω ΕΣΠΑ


H Intersys στηρίζει τη σύγχρονη επιχείρηση, το φορέα ή τον ιδιώτη που επιθυμεί να ενταχθεί στo πλαίσιo του επιχειρησιακού προγράμματος που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, προσφέροντάς του τη δυνατότητα απόκτησης προϊόντων κορυφαίας τεχνολογίας της Canon.

Η Intersys διαθέτει το κατάλληλο επιτελείο που θα αναλάβει την ανάλυση των αναγκών κάθε δικαιούχου, το σχεδιασμό και την υλοποίηση της λύσης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του για την απόκτηση εξοπλισμού γραφείου που φέρει την υπογραφή της Canon. Επιπλέον, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες συμβούλων, η Intersys προχωρά στην προετοιμασία και την υποβολή του φακέλου προς τους αρμόδιους φορείς αξιολόγησης.


Οι δράσεις που υποστηρίζονται από το ΕΣΠΑ και αφορούν στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το χώρο της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών καθώς επίσης και των επιστημόνων-ελεύθερων επαγγελματιών, καλύπτουν σημαντικά ποσοστά του συνολικού κόστους της επένδυσης και μεγάλο εύρος σε είδη εξοπλισμού.

Τα προϊόντα της Canon που προορίζονται για το γραφείο διασφαλίζουν αύξηση της παραγωγικότητας με την ταυτόχρονη μείωση των λειτουργικών εξόδων ενισχύοντας σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της κάθε επιχείρησης. Ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής, πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και δικαιωματικά βρίσκονται στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις του επαγγελματία, σε όποιο κλάδο κι εάν δραστηριοποιείται.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με την Intersys στο τηλέφωνο 210 9554100 ή αποστέλλοντας μήνυμα στο sales@intersys.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του ΕΣΠΑ ακολουθήστε το σύνδεσμο: www.espa.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου