31/10/09

Επίθεση δέχτηκε ο Πάνος Μουζουράκης χθες το βράδυ!

Επίθεση δέχτηκε χθες λίγο πριν τις 23:00 ο τραγουδιστής και ηθοποιός Πάνος Μουζουράκης από ομάδα νεαρών έξω από τη μουσική σκηνή "Οξυγόνο", όπου εμφανίζεται. Οι νεαροί χτύπησαν τον Π. Μουζουράκη και του έριξαν σπρέι στο πρόσωπο.

Νωρίτερα, είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία ότι υπάρχουν απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας και η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά την αποχώρηση των αστυνομικών στο μαγαζί.


Μετά την επίθεση, ειδοποιήθηκε εκ νέου η αστυνομία, η οποία οδήγησε στη ΓΑΔΑ τους δράστες και το ίδιο το θύμα...

Πιθανολογείται ότι αιτία της επίθεσης αποτέλεσε το βίντεο του Π. Μουζουράκη στο protagon.gr σχετικά με την 28η Οκτωβρίου (διάβασε εδώ). Στο Facebook έχει δημιουργηθεί το γκρουπ "Πάνος Μουζουράκης: Ο Μεγάλος Ανθέλληνας και Σύγχρονος Εφιάλτης".

Νωρίτερα, ο Π. Μουζουράκης είχε εκδόσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:
"Το ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά λεπτό και οτιδήποτε και να πει κανείς σε μια κατάσταση που τραβήχτηκε απ τα μαλλιά δε θα είναι ποτέ αρκετό.

Το περιεχόμενο του Video που παρεξηγήθηκε δεν είχε ως στόχο την προσβολή των συμβόλων όπως το αντελήφθησαν κάποιοι θετικά και κάποιοι αρνητικά, ο καθένας για τους λόγους του.

Οι ρόλοι αυτοί σατιρίζουν ΑΚΡΑΙΕΣ συμπεριφορές και αντιδράσεις που συνοδεύονται ή προκαλούνται από οργή, έλλειψη αναφορών, έλλειψη παιδείας. Το νόημα που θέλαμε να βγει ήταν αυτή η ακριβώς η υπερβολή, τόσο στη χωρίς λόγο λατρεία των συμβόλων όσο και στη χωρίς λόγο βλασφήμισή τους....

Πιστεύω ότι έχουμε παρεξηγηθεί και απ τις δύο μεριές και λίγοι είναι αυτοί που κατάλαβαν την πρόθεση αυτού του βίντεο.
Αν κάποιοι θίχτηκαν από το βίντεο είναι επειδή παρερμήνευσαν την πρόθεσή του, παρερμήνευσαν τα λεγόμενά μας και το πλαίσιο μέσα στο οποίο αυτά ειπώθηκαν".


*/σχόλια */

-Ε ρε Ελλάδα χώρα της Δημοκρατίας!..

-Τραγική ειρωνία πως το group που δημιουργήθηκε κατά του Μουζουράκη είναι γραμμένο στα Greeklish...(1/11/2009: το αλλάξαν σήμερα...)

-Το video στο protagon.gr μόλις χθες το βράδυ άλλαξε τίτλο και λέγεται "Το σκετσ Μουζουράκη-Κάτσαρη για την 28η Οκτωβρίου" και στη περιγραφή αναγράφεται ως "σατιρικό σκετσ" κάτι που δεν αναγραφόταν μόλις κυκλοφόρησε (και κάτι που σίγουρα έφταιξε γιατί στην αρχή πουθενά δεν έγραφε ότι πρόκειται για σάτιρα!).

-Διαβάστε στο "Μουζουρακιάδα τόμος Α" ένα ενδιαφέρον σχόλιο ενός Αναγνωστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου