7/10/09

"Αναστήθηκε" και άνοιξε την πόρτα


Μια απίστευτη ιστορία που μοιάζει με μαύρη κωμωδία διαδραματίστηκε σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην Αρμού, τουριστικό χωριό κοντά στην Πάφο, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα, ηλικίας περίπου πενήντα ετών.


Η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελία ότι ένας άνδρας από την Αρμού, 53 χρόνων, είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες, κάλεσε στο νεκροτομείο της Πάφου τον άνδρα της αδελφής του εξαφανισθέντα για να διαπιστώσει αν υπήρχε ταυτοπροσωπία ανάμεσα στο νεκρό και το πρόσωπο που αναζητείτο.

Εκείνος όταν είδε το πτώμα με απόλυτη σιγουριά και χωρίς δισταγμό βεβαίωσε ότι επρόκειτο για τον αδελφό της συζύγου του.
Οι αδελφές του «νεκρού» συντετριμμένες άρχισαν να κανονίζουν για όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κηδεία και φορώντας μαύρα ξεκίνησαν για το σπίτι του αδελφού τους προκειμένου να δεχθούν τα συλλυπητήρια από τους συγχωριανούς.

Φθάνοντας το σπίτι έμειναν αποσβολωμένες καθώς στην πόρτα στεκόταν ολοζώντανος και υγιής ο αδερφός τους καθώς από ό,τι φαίνεται είχε γίνει λάθος αναγνώριση στο νεκροτομείο.

Η Αστυνομία άρχισε νέες έρευνες για την ταυτότητα του νεκρού και τελικά διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για άνδρα από τη Λεμεσό που είχε εξαφανιστεί εδώ και μερικές ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου