5/10/09

"Το σεξ δεν επιτρέπεται όταν ο συγκάτοικος είναι παρών στο δωμάτιο"

Νέο κανονισμό απαγόρευσης των σεξουαλικών δραστηριοτήτων στους φοιτητικούς κοιτώνες υιοθέτησε για το τρέχον εξάμηνο η διεύθυνση του Πανεπιστημίου Ταφτς της Βοστώνης και σύμφωνα με τα νέα μέτρα η ερωτική συνεύρεση ναι μεν επιτρέπεται, αλλά όχι όταν ο συγκάτοικος κοιμάται -ή καλύτερα πασχίζει να κοιμηθεί- στο διπλανό κρεβάτι.

Μετά βροχή παραπόνων από άυπνους τρόφιμους του πανεπιστημίου, η εκπρόσωπος της διεύθυνσης, κ. Κιμ Θέρλερ, εξήγησε ότι η απαγόρευση «έχει να κάνει με τον σεβασμό των συνανθρώπων μας» και όχι τόσο με τη σωστή ή λάθος συμπεριφορά των φοιτητών.

«Η ενασχόληση με το σεξ δεν επιτρέπεται όταν ο συγκάτοικος είναι παρών στο δωμάτιο», αναφέρει η σχετική παράγραφος, χωρίς να θίγει, ωστόσο, θέμα επιπτώσεων για τους παραβάτες. Η πολιτική των αμερικανικών πανεπιστημίων στο καυτό αυτό ζήτημα ποικίλλει, με ορισμένα καθολικά ιδρύματα να απαγορεύουν τη συγκατοίκηση φοιτητών αντίθετου φύλου, ενώ οι σχετικές οδηγίες του Χάρβαρντ, π.χ., απαγορεύουν «οποιαδήποτε σοβαρή ή μόνιμα ανεπιθύμητη σεξουαλική συμπεριφορά»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου