19/10/09

Δημιουργήστε 3D κτίρια για το Google Earth

H Google αποφάσισε να παρουσιάσει το Google Building Maker, ένα δωρεάν εργαλείο για την δημιουργία τρισδιάστατων κτιρίων που θα εμφανίζονται στο Google Earth.
 
Η χρήστη του Building Maker ειναι αρκετά διασκεδαστική και εύκολή σύμφωνα με εκπροσώπους της Google. Το μόνο που χρειάζεται ειναι η επιλογή του κτιρίου και η δημιουργία του απο αεροφωτογραφίες και τρισδιάστατα σχηματα. Και τα δύο αυτά "συστατικά" τα παρέχει η Google.
 
Αν η δημιουργία του χρήστη φαίνεται σωστή στους υπεύθυνους του Google Earth και αν δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο άλλο καλύτερο μοντέλο, τότε το κτίριο προστίθεται στο 3D Buildings layer του Google Earth.
 
Μέχρι τώρα 50 πόλεις είναι διαθέσιμες για να φτιάξουν οι χρήστες κάποια απο τα κτίρια τους, ενώ αργότερα θα προστεθούν πολλές περισσότερες.
 
Το Building Maker δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή του χρήστη καθώς ειναι ένα online εργαλείο που τρέχει μεσα απο τον browser του υπολογιστή. Θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στην Google, την τελευταία έκδοση του Google Earth εγκατεστημένη στο PC σας, ενώ αν έχετε mac θα πρέπει να εγκαταστήσετε απευθείας το Google Earth plug-in

pcw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου