30/10/09

Το 2010 και με Blu-ray το Wii 2;

Νέες φήμες κυκλοφόρησαν στο Web για την κονσόλα που θα διαδεχθεί το τωρινό Wii της Nintendo. Ένας υπάλληλος του τμήματος μάρκετινγκ της γαλλικής Nintendo φαίνεται να έχει "προδώσει" το γεγονός ότι το Wii 2 θα είναι εξοπλισμένο με Blu-ray. Μέσω της ενσωμάτωσης του Blu-ray η Nintendo σκοπεύει να περιορίσει την πειρατεία αλλά και να προσφέρει, μέσω της νέας κονσόλας, τη δυνατότητα να δείτε ταινίες σε υψηλή ανάλυση, ήτοι τα 1080p.


Σύμφωνα με τις φήμες το Wii 2 θα εμφανιστεί στα τέλη του 2010, ενώ η Nintendo έχει στα σκαριά μια ενέργεια απόσυρσης, όπου οι κάτοχοι των παλιών Wiis θα μπορούν να ανταλλάξουν την κονσόλα τους με το νέο μοντέλο. Το πώς ακριβώς θα υλοποιηθεί αυτή η ενέργεια και πόσο θα είναι το πρόσθετο κόστος για την απόκτηση της νέας κονσόλας παραμένει ακόμα ένα ανοικτό θέμα.

Όπως αναφέρει ο υπάλληλος του τμήματος μάρκετινγκ της γαλλικής Nintendo, η εταιρεία του σκοπεύει να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του νέου Wii ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά και να δημιουργήσει μια υστερία γι' αυτό χρησιμοποιώντας και το Viral Marketing.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν επαληθευτούν αυτές οι φήμες ή όχι. Η Nintendo είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει έρθει η ώρα για την υποστήριξη του High Definition. Έτσι η ύπαρξη ενός Blu-ray drive στο Wii 2 θεωρείται πολύ πιθανή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου