28/10/09

18χρονές (πολύ) άτακτες φοιτητριες...

«Είμαστε δύο 18χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ. Για να κλείσεις ραντεβού, τηλεφώνησε μία μέρα, ή έξι ώρες πριν». Είναι η αγγελία, που συνόδευε τις φωτογραφίες των 18χρονων κοριτσιών από την Πάτρα, τα οποία είχαν θησαυρίσει, παρέχοντας τις ερωτικές τους υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Πλήρως οργανωμένο σκηνικό, με ραντεβού στα πιο ακριβά ξενοδοχεία, «ταρίφα» και φυσικά την υπόσχεση όλων των πλευρών να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Μία από τις δύο φοιτήτριες που συνελήφθη, είναι σύμφωνα με πληροφορίες παιδί εύπορης οικογένειας από την Αθήνα που βρέθηκε στην Πάτρα για σπουδές. Με τη διαφορά ότι αντί να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο, ξεκίνησε μαθήματα σε άλλη… «σχολή».

«Μου είπαν ότι μία όμορφη κοπέλα σαν και μένα, θα μπορούσε να βγάλει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, πολλά χρήματα και χλιδάτη ζωή. Με έπεισαν λέγοντάς μου να συνδυάσω την ερωτική ζωή με το χρήμα. Άλλες το κάνουν τζάμπα και εσύ μπορείς να βγάλεις μία περιουσία», δήλωσε στους αστυνομικούς.

Εγκέφαλος του κυκλώματος είναι σύμφωνα με πληροφορίες 40χρονος μάνατζερ μοντέλων με πλούσια δράση σε Αθήνα, Μύκονο και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ηδη, μεγάλα ονόματα από το χώρο της μόδας «τρέμουν» στην αποκάλυψη των στοιχείων του. «Θα μας καρφώσει κι εμάς ή όχι;», αναρωτιούνται…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου