30/9/09

WebWorld 2009: Η πρώτη έκθεση για το Internet στην Ελλάδα!



Δελτίο Τύπου:

  • Είσαι web developer;
  • Δημιουργείς ιστοσελίδες;
  • Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις το δικό σου e-shop;
  • Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια απλή ιστοσελίδα;
  • Θέλεις να γνωρίσεις όλα τα νέα εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων;

Η λύση είναι η έκθεση WebWorld

H WebWorld είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα που παρουσιάζει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τον μαγικό κόσμο του Internet.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 24 έως και 25 Οκτωβρίου 2009 και στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για όλα τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Έκθεση:


Η WebWorld 2009 είναι η πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πρόσωπο με πρόσωπο με επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Internet.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αναδείξει όλες τις πλατφόρμες δημιουργίας και διαχείρισης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και των συναφών προϊόντων και υπηρεσιών όπως hosting, αναζήτηση και κατοχύρωση domain names, hardware, software, διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης, SOA, data centers, κ.α.

Αντίστοιχες διοργανώσεις πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες με μεγάλη επιτυχία.

Οι Εκθέτες:

- Εταιρείες δημιουργίας και διαχείρισης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων
- Εταιρίες web hosting
- Καταχωρητές domain names
- Εταιρείες hardware
- Εταιρείες software
- Εταιρίες διαφήμισης σε μηχανές αναζήτησης
- Data Centers
- Τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι

Οι Επισκέπτες:

Επισκέπτες θα είναι επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που δημιουργούν διαδικτυακές εφαρμογές και επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ιστοσελίδες ή να δραστηριοποιηθούν στο e-commerce.

Ο Χώρος:

Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου. Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και τα βασικά μέσα συγκοινωνίας, χρησιμοποιείται ως συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο και γειτνιάζει με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως είναι η ενοποιημένη αρχαιολογική ζώνη περί την Ακρόπολη και οι στύλοι του Ολυμπίου Διός.

Για περισσότερες πληροφορίες, χορηγίες και κρατήσεις χώρων επικοινωνήστε με τον Κο. Βαγγέλη Γεραντώνη στο v.gerantonis@verticom.gr ή καλέστε στο 210 9245577 ή επισκευθειτε το www.webworldexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου