10/9/09

O Steve Jobs επέστρεψε και παρουσίασε τα νέα iPod

Σε μεγάλη εκδήλωση με τον τίτλο "It's Only Rock and Roll" στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο η Apple και ο επικαφαλής της Steve Jobs(ο οποίος επέστρεψε μετά το πρόβλημα υγείας του) παρουσίασαν χθες τα νέα μοντέλα iPod, το ανακαινισμένο iTunes και το το νέο λειτουργικό για το iPhone ΟS 3.1.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες προσθήκες στο νέο λειτουργικό του iPhone είναι... η λειτουργία Genius η οποία προτείνει στον χρήστη τις εφαρμογές από το iTune που του ταιριάζουν καλύτερα, με βάση το προφιλ του χρήστη.

Mία ακόμα νέα λειτουργία είναι η δυνατότητα να κατεβάζει ο χρήστης ringtones από το iTunes. Άλλες προσθήκες ή αλλαγές είναι η βελτίωση του Gift Cards, η αποθήκευση βίντεο και MMS, απομακρυσμένο κλείδωμα του iPhone μέσω του MobileMe, επικόλληση τηλεφωνικών αριθμών κ.α.

Το νέο Λειτουργικό φυσικά παρέχεται δωρεάν για όλους τους χρήστες iPhone/iTouch.

Στην παρουσίαση των νέων iPod ξεχώρισε το νέο iPod nano το οποίο ενσωματώνει βιντεοκάμερα,μικρόφωνο καθώς και Δέκτη FM για πρώτη φορά! Επίσης η οθόνη του μεγάλωσε και έφτασε τις 2,2 ίντσες. Το μοντέλο iPod Shuffle παραμένει ως έχει αλλά με νέα χρώματα, μεγαλύτερη χωρητικότητα και μικρότερη τιμή.

Τέλος οι τιμές χαμηλώνουν και οι χωρητικότητες αυξάνονται στην περίπτωση του iPod Touch. Τo iPod Classic παραμένει ως έχει, όσον αφορά τις λειτουργίες και την τιμή του, όμως αυξάνεται η χωρητικότητα του στα 160GB.

πηγή:Adslgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου