29/9/09

Το βιβλίο "Τεχνολογία" της Α΄Γυμνασίου έχει link για site που παραπέμπει σε ΚΑΖΙΝΟ!Το σχολικό βιβλίο «Τεχνολογία» της Α΄ Γυμνασίου στη σελίδα 23 περιλαμβάνει τη διεύθυνση www.spin.gr η οποία λειτουργεί ως ΚΑΖΙΝΟ ! Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο με έγγραφό του έχει ζητήσει από τον ΟΕΔΒ να προχωρήσει στη διόρθωση στην επόμενη έκδοση του βιβλίου .

Ηδη η Διευθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας απευθυνόμενη προς τους καθηγητές αναφέρει τα εξής:Σύμφωνα με εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (αρ. πρωτ. 4055/25-09-2009), στο βιβλίο «Τεχνολογία Α΄ Γυμνασίου», διαπιστώθηκε ότι στη σελίδα 23 του βιβλίου του μαθητή περιλαμβάνεται η διεύθυνση www.spin.gr η οποία παραπέμπει σε περιεχόμενο το οποίο δε συνάδει στο περιβάλλον της εκπαιδευτικής πράξης. Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος η ιστοσελίδα αυτή περιείχε πληροφορίες για θέματα επιστήμης και τεχνολογίας. Έπειτα από τη διαπίστωση αυτή η ψηφιακή έκδοση της σελίδας 23 του βιβλίου το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (www.pi-schools.gr επιλογή Διδακτικά Πακέτα Γυμνασίου) και στην Ιστοσελίδα του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (www.sch.gr) διορθώθηκε και πρόκειται να γίνει και η απαραίτητη διόρθωση στην επόμενη έκδοση του βιβλίου από τον ΟΕΔΒ. Παρακαλούμε αφού ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί – διδάσκοντες του μαθήματος να αντικαταστήσουν το αρχείο p_21-40.pdf με το διορθωμένο, αφού το μεταφορτώσουν από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου ή του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου και να το εγκαταστήσουν στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή των μαθητών.

//Θετικό ότι κάποιοι το καταλαβάνε γρήγορα! Αλλιώς σκεφτείτε ότι ήδη δίνουμε τα netbooks στα γυμνασιάκια, άμα τους δίνουμε και link για καζίνο.....


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου