19/9/09

Νέα υπηρεσία της HOL! Internet με τη μέρα!


Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της HOL:

H hellas online, ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού internet στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη παροχής της νέας ευρυζωνικής υπηρεσίας “internet με τη μέρα”, η οποία βασίζεται στην adsl πρόσβαση και κάνει το γρήγορο Internet πραγματικά προσιτό σε όλους.

Όλα τα νοικοκυριά που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της hellas online μπορούν να αποκτούν “a la carte” γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο για το χρονικό διάστημα που επιθυμούν, πληρώνοντας αντίστοιχα μόνο για αυτό. Η υπηρεσία δίνει την δυνατότητα σε όσους δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή με τον κόσμο του διαδικτύου, να τον γνωρίσουν με απόλυτα εύκολο, ασφαλή και πρωτίστως οικονομικό τρόπο. Παράλληλα δίνει την ευκαιρία παροχής γρήγορου internet, σε δευτερεύουσες ή εξοχικές κατοικίες αλλά και σε νοικοκυριά που επιθυμούν να χρησιμοποιούν περιστασιακά το Internet , ελέγχοντας το κόστος πρόσβασης, περιορίζοντάς το μόνο στον χρόνο της χρήσης.

Η υπηρεσία αποτελείται από:

* Σταθερή ευρυζωνική πρόσβαση γρήγορου internet, adsl.
* Ασύρματο τερματικό εξοπλισμό, wi-fi modem.
* Δυνατότητα «αγοράς » χρόνου πρόσβασης σε ευέλικτα πακέτα της
o μίας (1) ημέρας με € 0,99,
o πέντε (5) ημερών με € 4,20 και
o δύο (2) ημερών - Σαββατοκύριακο με €1,68.
* Δυνατότητα «αγοράς χρόνου πρόσβασης, με απλό, φιλικό και ασφαλή τρόπο, από οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε χρονική στιγμή , μέσω του www.hol.gr


Η υπηρεσία internet με τη μέρα παρέχεται σε συνδυασμό με ένα από τα προγράμματα τηλεφωνίας hol telephony και hol telephony lite.

Ο κ. Αντώνης Τζωρτζακάκης, Διευθυντής Marketing της hellas online κατά την παρουσίαση της νέας υπηρεσίας δήλωσε:

«Στην hellas online, η αγάπη μας για το internet και τις νέες τεχνολογίες μας επιτρέπει να ανοίγουμε διαρκώς νέους δρόμους που διασταυρώνουν το πλατύ κοινό με την ευρυζωνικότητα. Συνεχίζουμε να κινούμαστε δυναμικά στην αιχμή της καινοτομίας, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας με πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις, έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και οικονομικές υπηρεσίες.»

Μπράβο στη HOL για την καινοτομία της!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου