8/9/09

Το Google Earth παιζει Monopoly!

Η Google σε συνεργασία με τη Hasbro ανέπτυξαν μια έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της αύριο, 09/09/2009!

Η Hasbro ανέπτυξε μια δωρεάν, web-based έκδοση του παιχνιδιού, περιλαμβάνοντας κάθε γωνιά της Γης, μέσω του Google Earth και του Street View, με σκοπό να μετατραπεί ο πλανήτης σε ένα τεράστιο επιτραπέζιο.

Η Hasbro χαρακτηρίζει το Monopoly City Streets ως "ένα παιχνίδι κύριος στόχος του οποίου είναι η δημιουργία μιας αυτοκρατορίας κτιρίων, σε μια ασύλληπτη κλίμακα και με μόνο σκοπό να γίνετε ο σπουδαιότερος μεγαλοεπιχειρηματίας που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος".

Όπως και στην κλασσική έκδοση, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να χτίσουν τις περιουσίες τους –παρόλο που στη συγκεκριμένη έκδοση μπορούν να κατασκευάσουν οτιδήποτε, από εξοχικά μέχρι ουρανοξύστες, κάστρα και σχολεία. Όλα αυτά, όπως είναι αναμενόμενο, κοστίζουν και κάθε παίχτης ξεκινά το παιχνίδι με $3 εκατομμύρια.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν την Street View έκδοση για διάστημα 4 μηνών, ξεκινώντας από αύριο. Όλο αυτό το εγχείρημα γίνεται ώστε η Hasbro να προμοτάρει το Monopoly City, την τρισδιάστατη έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

πηγή:PCW.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου