30/9/09

Ίσως το ωραιότερο Case για PC

Αν υπήρχαν διαγωνισμοί σχεδίασης για case υπολογιστών, τότε το Level 10 της ThermalTake θα ήταν με χαρακτηριστική άνεση ο νικητής. Παρόλα αυτά κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό σχεδίασης IDEA 2009. Το σχέδιο του παραπέμπει σε κάποιο συλλεκτικό κομμάτι της σύγχρονης τέχνης που θα συναντούσαμε σε minimal χώρους. Ευτυχώς όμως δεν πρόκειται για κάποιο concept που πρόκειται να μείνει στα χαρτιά των σχεδιαστών του (BMW Design), αλλά για ένα προϊόν που ήδη έχει μπεί στην γραμμή παραγωγής και θα ξεκινήσει να πωλείται απο τα μέσα του Οκτώβρη (2009).


Κάθε εξάρτημα (σκληροί δίσκοι, DVD Roms, κάρτα γραφικών) διαθέτει την δική του κλειστή θέση με αφιερωμένο σύστημα ψύξης. Ακόμη και η MotherBoard (ATX, miniATX) τοποθετείται στην δική της “εσώκλειστη” θέση, που μάλιστα κλειδώνει για να αφήνει μακριά τους περίεργους.



Την σχεδιαστική αρμονία συμπληρώνουν οι Led φωτισμοί που διατρέχουν τις ακμές του Level 10, και ταιριάζουν απόλυτα με τον υπόλοιπο σχεδιασμό του Case. Μοναδική παραφωνία, τι άλλο; Η τιμή που αγγίζει τα 500€! (Το κουτί μόνο).



http://www.ttlevel10.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου