9/9/09

Διώχνουν τις ιερόδουλες με..... βούτυρο

Οι κάτοικοι του Bradenburg της Γερμανίας βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να διώξουν τις ιερόδουλες από τους δρόμους της πόλης τους, εκτοξεύοντας τους... βουτυρικό οξυ.

Οι κάτοικοι απειλούν τις γυναίκες κατ' αυτόν τον τρόπο και όπως αναφέρει ο Ντιρκ Ιλγκενστάιν, κοινοτάρχης του Vierlinden του Brandenburg, "η περιοχή μας πρέπει να κρατά μακριά το κόκκινο φως". Ο αρχηγός της κοινότητας τόνισε ότι ανησυχεί ότι η εικόνα της πόλης απέναντι στη γειτονική Πολωνία ενδέχεται να κλονίζεται από τις ιερόδουλες.

Εκπρόσωποι των κοινοτήτων από τις γύρω περιοχές προσθέτουν στην εφημερίδα ότι, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να τις διώξουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι φωτογραφίες και τα στοιχεία των ατόμων που θα εκτοξεύσουν το βούτυρο, θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο.

Συμβουλευτική οργάνωση γυναικών στη Φρανκφούρτη, αναφέρει μέσω εκπροσώπου της ότι η δράση "είναι εντελώς άρρωστη. Θυμίζει το μεσαιωνικό κυνήγι μαγισσών".

Περίπου 10 ιερόδουλες από τη Βουλγαρία και την Πολωνία εργάζονται καθημερινά στους αυτοκινητοδρόμους μεταξύ Seelow και Müncheberg και σε αυτόν του Beeskow, με τις υπηρεσίες τους να κοστίζουν από 20-50 ευρώ.

Θεωρείται απίθανο, πάντως, να καταφύγουν οι κοινότητες σε αυτά τα μέτρα. Ο λόγος; H πορνεία είναι νόμιμη από το 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου