18/9/09

Η πρώτη μπίρα που θεραπεύει την ανικανότητα!

Την πρώτη «σέξι μπίρα» στον κόσμο παρασκεύασε ζυθοποιός στη Βαυαρία και είναι πεπεισμένος ότι δεν βοηθάει μόνο στην ενίσχυση της λίμπιντο, αλλά συμβάλλει στη γονιμότητα και θεραπεύει την ανικανότητα. Υπάρχει περίπτωση η «ερωτική μπίρα» να αποδειχθεί καλύτερη από το Βιάγκρα;

Ο Γιούργκεν Χοπφ άρχισε να πουλάει τη νέα μπίρα πριν από 7 χρόνια. Τώρα αυτή η μπίρα, η οποία πωλείται σε μπουκάλια με τη φωτογραφία μιας γυναίκας που βγάζει το σουτιέν της, αποτελεί το 1/10 όλης της μπίρας που πωλείται στο χωριό του Χοπφ. Ο ζυθοποιός έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα τυχαία. «Δουλεύω σε μια ζυθοποιία όπου όλες οι εργασίες γίνονται αυτόματα. Ένα βράδυ όμως το σύστημα χάλασε και επειδή μένω κοντά, μου είπαν να πάω να το φτιάξω. Ήταν περασμένα μεσάνυχτα και έτσι πήγα με τις παντόφλες και το μποξεράκι μου», διηγήθηκε στο «Spiegel». Όταν έφτασε εκεί είδε ότι η ζημιά ήταν μεγάλη. Ημίγυμνος και χωρίς να έχει μανίκια ώστε να χρειαστεί να τα σηκώσει, πήρε ένα μεγάλο ξύλο και άρχισε να ανακατεύει το μείγμα με το χέρι. «Ξαφνικά αισθάνθηκα περίεργα και ήξερα ότι αυτή η μπίρα είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη».

Μέσα σε δύο μήνες, η μπίρα που είχε παρασκευαστεί εκείνη τη νύχτα του 2002 είχε γίνει τοπικός μύθος. Όσοι την δοκίμαζαν στο χωριό Σόνμπρουν παρατηρούσαν αύξηση της ερωτικής επιθυμίας. «Όσους ρώτησα μου απάντησαν ότι έχουν να δουν μήνες τηλεόραση, πηγαίνουν κατευθείαν στο κρεβάτι» λέει γελώντας ο Χοπφ, ο οποίος συνεχίζει να παράγει την μπίρα χειροκίνητα και φορώντας μόνο μια ποδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου