3/9/09

Οριστικά εκτός ο «Κάρα»

Τελικά ο Γιώργος Καραγκούνης δεν είναι στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα με την Ελβετία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Ο μέσος του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην Παιανία και όταν επιχείρησε να τρέξει σε πιο έντονο ρυθμό ένιωσε ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο 32χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ότο Ρεχάγκελ για το παιχνίδι με τους Ελβετούς και δεν θα ταξιδέψει σήμερα (στις 16:00) για τη Βασιλεία, όπου η Εθνική ομάδα θα προσπαθήσει να αποδράσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο «Κάρα» θα συνεχίσει τη θεραπεία του στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά, θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Κισινάου, όπου η «γαλανόλευκη» την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Μολδαβία.

Τη θέση του Καραγκούνη στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Ελβετία ενδέχεται να πάρει ο Νίνης, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Πατσατζόγλου και τον Κατσουράνη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, ο Βύντρα, ο Κυργιάκος, ο Α. Παπαδόπουλος και ο Σπυρόπουλος. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέκας ή ο Χαριστέας, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη και τον Αμανατίδη.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, του οποίου η τελευταία προπόνηση είναι σήμερα το πρωί στις 11:30, μετέχουν οι: Τζόρβας, Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τζιόλης, Μάκος, Φωτάκης, Πλιάτσικας, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου