6/9/09

Ξύρισμα ΣΥΡΙΖΑ...

Είναι απίστευτο το τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Τσίπρας έκανε πρόταση για συλλογική κατάθεση ψηφοδελτίου στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού. Τι σημαίνει αυτό; Η πρόταση ορίζει ότι το ψηφοδέλτιο θα κατατεθεί συλλογικά στον Άρειο Πάγο από τους επικεφαλής όλων των συνιστωσών και όλοι θα κατέβουν στις εκλογές με σταυρό, χωρίς κανένας να έχει το δικαίωμα που απολαμβάνει ο επικεφαλής να κατεβαίνει σε δύο εκλογικές περιφέρειες χωρίς σταυρό. Ακόμα, η κοινοβουλευτική ομάδα που θα προκύψει θα εκλέξει η ίδια τον επικεφαλής της.

Επίσης, ο Τσίπρας είπε ότι θα ζητήσουν από τον υπουργό Εσωτερικών να κάνει μια διασταλτική ερμηνεία του σχετικού νόμου περί τηλεοπτικών προβολών, ώστε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου να μην έχει περιορισμούς στη δημόσια παρουσία του στην προεκλογική περίοδο, δηλαδή τυπικά ο Τσίπρας να έχει την δυνατότητα να εμφανίζεται ως αρχηγός κόμματος, ενώ στην πραγματικότητα και με βάση το ψηφοδέλτιο που θα κατατεθεί δεν θα είναι.

Στην πρόταση του Τσίπρα δεν καθορίζεται κανένας ρόλος για τον Αλέκο Αλαβάνο. Και όσων αναφορά το ψηφοδέλτιο επικρατείας πρότεινε να σχηματιστεί από ανθρώπους των τεχνών και διανοούμενους και όχι από πολιτικά πρόσωπα.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή:TVXS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου