1/9/09

Πήρε δανεικό τον Μουν ο ΠΑΟΚ!


Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μπράις Μουν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ήρθε ο ΠΑΟΚ.Ο Δικέφαλος του Βορρά αναζητούσε έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Νοτιοαφρικανός άσος των «πρασίνων» ανηφορίζει για τη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που είναι διεθνής (15 συμμετοχές και 1 γκολ), είχε την περασμένη περίοδο 12 συμμετοχές και 1 γκολ με το «τριφύλλι».

Φημολογείται πως την τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει από την ΑΕΚ ως δανεικό τον Ράφικ Τζεμπούρ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ηλίας Αναστασάκος παραχωρήθηκε στον Ατρόμητο. Ο 31χρονος φορ είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.Ο Μουν θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα Νοτίου Αφρικής.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Bryce Moon για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2010) από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο 23χρονος Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ μετά από το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου