9/8/09

Χόνβεντ-Παναθηναϊκός 2-2


Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν το φιλικό με τη Χόνβεντ (2-2) ως υποχρέωση και όχι ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του παιχνιδιού με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Λέτο, Νίνης, Σιμάο και Πετρόπουλος οι μόνοι που ξεχώρισαν. Τα γκολ των «πρασίνων» οι Γκάμπριελ (41’) και Λέτο (43’). Για τους Ούγγρους, μείωσε αρχικά (45’) και στη συνέχεια ισοφάρισε ο Μάτσκο (68’).

Ο Χεν Τεν Κάτε έδωσε ευκαιρία σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα και ο Ολλανδός τεχνικός θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση τόσο του Σωτήρη Νίνη όσο και του Αντώνη Πετρόπουλου. Οι δύο παίκτες έδειξαν στον προπονητή τους πως μπορεί να τους υπολογίζει. Ιδιαίτερα ο Πετρόπουλος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν κάπως μουδιασμένοι στο ματς και φαινόταν ξεκάθαρα πως λείπει η χημεία στο παιχνίδι τους αφού ήταν πολλά τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Χεν Τεν Κάτε ανέβαζαν ρυθμό με αποκορύφωμα το τελευταίο εξάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 39’ ο Πετρόπουλος έχασε σπουδαία ευκαιρία αφού βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σιμάο είχε δοκάρι έπειτα από μια ωραία κεφαλιά που έπιασε από το ύψος του πέναλτι. Το σκορ άνοιξε στο 41’ ο Γκάμπριελ με κεφαλιά. Δύο λεπτά αργότερα και ενώ οι Ούγγροι φαινόταν πως είχαν χάσει τη συγκέντρωση τους έπειτα από το πρώτο γκολ, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα οι Πετρόπουλος και Λέτο, έπαιξαν…βόλεϊ μέσα στην περιοχή της Χόνβεντ και ο Αργεντινός έγραψε το 2-0.

Ό,τι δεν είδαμε σε 44’ λεπτά παιχνιδιού από τους παίκτες της Χόνβεντ, το είδαμε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Οι παίκτες της ουγγρικής ομάδας έκαναν την πρώτη τους οργανωμένη επίθεση και με σουτ του Μάτσκο μείωσαν σε 2-1.

Έπειτα από το εκρηκτικό τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και τα τρία συνολικά γκολ σε εκείνο το διάστημα, το πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν πρόσφερε συγκινήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 55’ ο Φίλιππος Δάρλας πήρε τη θέση του Σπυρόπουλου. Εκτός από τους Σιμάο και Λέτο, οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν έδειχναν ιδιαίτερη διάθεση με τον Τεν Κάτε να δείχνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος σε ορισμένες φάσεις. Η Χόνβεντ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και ισοφάρισε σε 2-2 με σκόρερ και πάλι τον Μάτσκο. Όσο περνούσε η ώρα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε και σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές των δύο προπονητών. Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά δεν συνέβη τίποτα αξιόλογο στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΧΟΝΒΕΝΤ: Τοθ, Πάτσβα, Ντεμπρετσένι, Μπότις, Χαντού, Μπένζαμιν, Χόρβαρντ, Σόλναϊ, Μάτο, Πριτς, Άμπραχαμ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μουν, Νίνης, Καντέ, Λέτο, Μπιέρσμιρ, Γκάμπριελ, Σιμάο, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαχλελή

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου