7/7/09

Τα windows 7 εγκαταστάθηκαν πιλοτικά σε Δ.Ε.Η. και Τράπεζα Πειραιώς!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft Hellas ολοκληρώθηκε η πιλοτική εγκατάσταση των Windows 7 στην Δ.Ε.Η και στην Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα και με το Δελτίο Τύπου:

Η υιοθέτηση του νέου προϊόντος από τις δύο παραπάνω εταιρίες εντάσσεται στην προσπάθεια της Microsoft να αναπτύξει μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους χρήστες και να αξιοποιήσει εποικοδομητικά τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη και διάθεση ενός άρτιου προϊόντος, που θα ανταποκρίνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων.Στο πλαίσιο αυτό, η Δ.Ε.Η. και η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάστηκαν με την κορυφαία εταιρία λογισμικού και εγκατέστησαν την RC (Release Candidate) έκδοση των Windows 7 με στόχο τον έλεγχο της απόδοσής της στο εταιρικό τους περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, η οποία ξεκίνησε το Μάιο του τρέχοντος έτους και συνεχίζεται έως και σήμερα, οι δύο επιχειρήσεις διαπίστωσαν στην πράξη τη σταθερότητα και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος, παρέχοντας, παράλληλα, πολύτιμες παρατηρήσεις και προτάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή του ως την τελική διάθεση.


-> Ότι ναναι!!!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου