10/7/09

Για την συναυλία Scorpions-Παπακωνσταντίνου στη Λάρισα

άρθρο από "Ελευθερία":
Οι ανεπανάληπτοι «Scorpions», που βρέθηκαν προχθές στο γήπεδο Αλκαζάρ, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στη Λάρισα. Ο συναυλιακός
χώρος κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς περίπου 15.000 φαν των «γερόλυκων» της ροκ συγκεντρώθηκαν για να ζήσουν μία βραδιά μοναδική... και την έζησαν!

Από τις 7 το απόγευμα που άνοιξαν οι πόρτες του γηπέδου ο κόσμος άρχισε να μπαίνει στο συναυλιακό χώρο και να περιμένει καρτερικά τη μεγάλη στιγμή. Μέχρι την έναρξη της συναυλίας, οι κερκίδες, αλλά και η αρένα είχαν γεμίσει ασφυκτικά αν και οι Λαρισαίοι εξακολουθούσαν να έρχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ασφυκτικά, όμως, είχαν γεμίσει και οι ταράτσες και τα μπαλκόνια των διπλανών σπιτιών, με κόσμο που απόλαυσε τη συναυλία... δωρεάν.

Στις 8.30 ακριβώς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βγήκε στη σκηνή και σήκωσε την πρώτη «θύελλα», με το τραγούδι «Χρόνια πολλά», γιορτάζοντας έτσι, όπως είπε, τα 35 χρόνια παρουσίας του στο μουσικό στερέωμα. Ακολούθησαν παλιές και νέες επιτυχίες, όλες συνοδευόμενες από την έκφραση αγάπης του κόσμου στο πρόσωπό του.

Στις 10:20 περίπου και ενώ είχε βραδιάσει, το γήπεδο φωτίστηκε από την είσοδο των «Scorpions», και σείστηκε ταυτόχρονα από τα χειροκροτήματα και τα ουρλιαχτά των φαν. Το θρυλικό συγκρότημα ξεσήκωσε τον κόσμο κυρίως με τις παλιές του επιτυχίες, όπως το «Rock you like a hurricane», «Wind of change», «Send me an angel» κ.ά.

Μοναδική στιγμή το ντουέτο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τους «Σκορπιούς» στο τραγούδι «Holiday», το οποίο απογείωσε τους χιλιάδες οπαδούς της ροκ. Ξεχώρισε βέβαια και το σόλο του ντραμίστα, που χειροκροτήθηκε από όλους όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για την ενδυμασία του, αφού φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ!

Μικροί και μεγάλοι ενώθηκαν κάτω από τη μουσική ενός συγκροτήματος που έχει αφήσει ιστορία στη δισκογραφία. Από μικρά παιδιά μέχρι και μεσήλικες, όλη μια μεγάλη παρέα τραγουδούσαν και χόρευαν στον ίδιο ρυθμό, αυτό των «Scorpions». Παρέες, οικογένειες αλλά και κόσμος από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, όπως τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα, βρέθηκαν
προχθές στο γήπεδο Αλκαζάρ και αποζημιώθηκαν για την επιλογή τους, καθώς αυτή η συναυλία θα τους μείνει αξέχαστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου