23/7/09

Οι Θήκες Προδίδουν τα Χαρακτηριστικά των Νέων iPods

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες του γνωστού Cult of Mac οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να στέλνουν στους σημαντικότερους πελάτες τους φωτογραφίες και δείγματα από τις θήκες που ετοιμάζουν για τα νέα iPod που αναμένεται να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο.

Από ότι φαίνεται και τα iPod Touch αλλά και τα iPod Nano θα αποκτήσουν camera. Η έκπληξη είναι ότι στα iPod Touch η camera θα βρίσκεται στο κέντρο της συσκευής και όχι στην άκρη όπως στο iPhone.


Στα Nano η camera βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος της συσκευής που όμως όταν το κρατάμε οριζόντια για να βγάλουμε φωτογραφία τότε πηγαίνει πάνω αριστερά. Οι διαστάσεις και των δύο συσκευών παραμένουν οι ίδιες αλλά το iPod Nano φαίνεται να αποκτά widescreen οθόνη.

Η αγορά των θηκών για iPods, όπως και άλλων ανάλογων προϊόντων, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και οι κατασκευαστές θέλουν να έχουν έτοιμες τις θήκες την ημέρα ανακοίνωσης του προϊόντος από την Apple.


Αν και είναι γνωστή η μυστικοπάθεια της Apple για κάθε νέο προϊόν οι Κινέζοι φαίνεται να έχουν βρει τον τρόπο να μαθαίνουν τι πρόκειται να κυκλοφορήσει, κάτι καθόλου περίεργο αν σκεφτούμε ότι και τα προϊόντα της Apple κατασκευάζονται εκεί.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα παραπάνω και επίσημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου