7/7/09

Ανακοίνωσε Μάλαρτζ η ΑΕΛ



Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της μεταγραφής του Αρκάντιους Μάλαρτζ στη Λάρισα. Ο Πολωνός τερματοφύλακας έδωσε τελικά τα χέρια με τη διοίκηση των «βυσσινί», υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2012. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Αρκάντιους Μάλαρτζ με μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός γκολκίπερ συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, ο πρώην άσος των «πρασίνων» θα μεταβεί την Τετάρτη στο Ομπερστάουφεν για να ενσωματωθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας…

Ο Μάλαρτζ γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1980 στην πόλη Πούλτουσκ της Πολωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Πολόνια Βαρσοβίας το 1998, μεταγράφηκε στην Γκβάρντια, αλλά κατέγραψε τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές (20) την τριετία 2001-04 με τη Σουίτ Νόβι. Ακολούθησε το πέρασμα από την Αμίκα Βρόνκι πριν έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2006 για λογαριασμό της Ξάνθης.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας έφεραν τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Μετά από 11 επίσημα παιχνίδια με τους «πράσινους» τη σεζόν 2007-08 παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ (27 αγώνες), που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν από την άφιξή του στη Λάρισα.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου