3/7/09

ΟΣΦΠ: «Ξεμούδιασμα» με ορεξάτο Ζαϊρί…


Τα πρώτα δείγματα γραφής του ενόψει της νέας σεζόν έδωσε ο Ολυμπιακός που έκανε πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία. Η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» εκτός του 3-0 επί της Σβατς στην ομώνυμη πόλη, ήταν θετική, ενώ καλύτερος παίκτης ήταν ο Ζαουάντ Ζαϊρί ο οποίος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του είχε εκτός των άλλων ένα γκολ (44΄)και μία ασίστ. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Γιάννης Παπαδόπουλος (62΄) και Φερνάντο Μπελούτσι (85΄ πέναλτι).

Δείγμα θετικόν

Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο της πόλης Σβατς ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του. Σαφώς και το 3-0 δεν απασχολεί κανέναν κόντρα σε μια ομάδα 3ης κατηγορίας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση απ’ τους παίκτες του, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε χρησιμοποιώντας αρκετούς απ’ αυτούς. Ο Γεωργιανός έπαιξε σε όλη τη διάρκεια μ’ έναν επιθετικό, τον Μήτρογλου, μιας και δεν είχε και άλλον στη διάθεσή του.

Τα φώτα όπως ήταν λογικό, ελλείψει και του Όλοφ Μέλμπεργκ έπεσαν κυρίως στον νεοαποκτηθέντα Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός και ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος. Μάλιστα το ανεπίσημο ντεμπούτο του συνοδεύτηκε και με ένα ωραίο γκολ που προήλθε από σέντρα του Όσκαρ και με βολέ ο πρώην άσου του Αστέρα Τρίπολης έκανε το 1-0 στο 44΄.

Στο δεύτερο μέσος ο Τιμούρ Κετσπάγια πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, παίζοντας πάντα μ’ έναν επιθετικό. Στο 62΄ ο Ζαϊρί σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά έβγαλε τη μπαλιά στον πολύ καλό Γιάννη Παπαδόπουλο που διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών. Την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνισή του με τα «ερυθρόλευκα» έκανε και ο Ούρκο Πάρντο, χωρίς όμως να χρειαστεί κάπου να επέμβει. Στο 85΄ ο Λεονάρντο κέρδισε πέναλτι και ο Φερνάντο Μπελούτσι ευστόχησε απ’ την άσπρη βούλα γράφοντας το τελικό 3-0.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τιμούρ Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Αβ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Όσκαρ.

ΣΒΑΤΣ (Στέφαν Ραπ): Βάισενχοφερ, Σκπολ, Έγκερ Ντάβιντ, Έγκερ Ντάιελ, Ντούιτς, Κοχλ, Χόντερ, Ποχλ, Τακσάκερ, Μπούχερ, Κέλνερ.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου