5/7/09

Έκλεισε στην Πόρτο ο Μπελούτσι


Από το λιμάνι του Πειραιά, στο λιμάνι του Οπόρτο. Στην Πόρτο θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Φερνάντο Μπελούτσι. 5 εκατομμύρια ευρώ θα εισπράξουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, παραχωρώντας το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, όσο δηλαδή είχαν στην κατοχή τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Ελλάδα, μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, χωρίς τον Φερνάντο Μπελούτσι!

Ο Αργεντινός μέσος ταξίδεψε μαζί με τον Ραούλ Μπράβο στην Ισπανία προκειμένου να συναντηθεί με τον μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι και να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του (τις τελευταίες λεπτομέρειες) σε ξένο σύλλογο.

Σύμφωνα με τη φημολογία που είχε ξεσπάσει αργά το απόγευμα, η Βιγιαρεάλ ήταν η ομάδα που ενδιαφερόταν έντονα για τον Μπελούτσι, όμως αποδείχθηκε απλά... φημολογία. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο, είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ολυμπιακός κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και θα εισπράξει 5 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, 2,5 εκ. ευρώ λιγότερα από όσα είχε δαπανήσει τον Γενάρη του 2008 για να τον αποκτήσει από τη Ρίβερ Πλέιτ. Το άλλο 50%, πιθανότατα, θα παραμείνει στην κατοχή του Ζάχαβι.

O Μπελούτσι θα κληθεί στην Πόρτο να καλύψει το κενό του συμπατριώτη του Λούτσο Γκονζάλες, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Μαρσέιγ.

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου