8/7/09

Λίνο: «Φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!»


Για το Άρνεμ της Ολλανδίας με ενδιάμεσο προορισμό το Ντίσελντορφ «πέταξε» πριν από λίγη ώρα η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, εκεί που τις επόμενες δύο εβδομάδες υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «Δικέφαλου του Βορρά». «Φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!», δήλωσε ο Μασιέλ Άλβες Λίνο, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή, «πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι στα προκριματικά του UEFA Europa League», συμπλήρωσε ο Ντάριο Κρέσιτς.

Λίνο: «Φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα!»

«Αυτό το στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ βασικό, το πιο σημαντικό. Εμείς οι πιο παλαιοί, θα επιδιώξουμε να δέσουμε με τους νέους. Είναι σημαντικό το ότι έμεινε ο βασικός κορμός ίδιος, θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του. Όλες οι ομάδες έχουν πιο υψηλές βλέψεις. Το τριετές πλάνο της διοίκησης προβλέπει φέτος τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αυτό δείχνει ότι η διοίκηση πίστευε και πιστεύει στην ομάδα. Μπορούμε να χτυπήσουμε τον τίτλο, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε».

Κρέσιτς: «100% έτοιμοι στα προκριματικά του UEFA Europa League»

«Όπως κάθε χρόνο, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Προσωπικά είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Έχω φιλοδοξίες, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να προχωρήσει η ομάδα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι στα προκριματικά για να μπορέσουμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου