5/6/09

Metal Gear Solid Rising

Ένα από τα γεγονότα που περίμεναν έντονα οι fans του Metal Gear, ήταν η αποκάλυψη για το νέο παιχνίδι της σειράς. Εδώ και καιρό υπήρχε ένα χρονόμετρο στο site των παιχνιδιών που μετρούσε αντίστροφα για μία καινούρια αποκάλυψη, όμως κανείς δε γνώριζε περί τίνος πρόκειται. Τελικά, με την ευκαιρία της έκθεσης E3, μάθαμε τα νέα για το Metal Gear Solid Rising.

Να δώσουμε πρώτα τα δυσάρεστα νέα, για να τελειώσουμε με μία ευχάριστη νότα: Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο ο Hideo Kojima (δημιουργός της σειράς), καθώς προτίμησε να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μεταφορά του Metal Gear στο PSP. Πάντως, δεν αποκλείεται η αλλαγή σκυτάλης να αποδειχθεί ευεργετική για το παιχνίδι, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι ο Kojima είχε αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια «κόπωσης» και αυτό φαινόταν στα παιχνίδια του. Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Το δεύτερο νέο που ενδεχομένως να στενοχωρήσει τους fans είναι ο πρωταγωνιστής του Rising, που θα είναι ο, γνωστός μας από τα Metal Gear Solid 2 και 4, Raiden. Ο Raiden έχει μπόλικες αντιπάθειες, αλλά δε νομίζουμε ότι έχει και τόση σημασία ο πρωταγωνιστής, όσο η συνολική ποιότητα του τίτλου.

Τέλος, η Konami επιβεβαίωσε ότι το νέο παιχνίδι της σειράς Metal Gear θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες (PS3 και X360).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου