30/6/09

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

H Blue Sky Studios μας παρουσιάζει την τρίτη περιπέτεια των συμπαθέστατων ζώων, από την Εποχή των Παγετώνων. Ο Manny κι η Ellie περιμένουν το πρώτο τους παιδί και όλα δείχνουν ότι η παρέα-κοπάδι θα διαλυθεί. Μέχρι που ο Sid, ζηλεύει και αποφασίζει να φτιάξει την δική του οικογένεια, παίρνοντας 3 αυγά δεινοσαύρου.

Όταν όμως αυτά σπάσουν, η τεράστια μαμά τους θα τα αναζητήσει και θα τα πάρει, μαζί με τον Sid, σε έναν επικίνδυνο νέο κόσμο των Δεινοσαύρων, που υπάρχει κάτω από τους πάγους. Οι φίλοι του δεν θα τον αφήσουν έτσι και με την βοήθεια του θαρραλέου Buck θα προσπαθήσουν να τον σώσουν. Και φυσικά από την ιστορία δεν λείπει ο Scrat, που στο αιώνιο κυνήγι ενός βελανιδιού… ερωτεύεται!

Ίσως να μην υπήρχε και νόημα τρίτης ταινίας, αν αυτή δεν έβγαινε σε 3D έκδοση. Αυτό είναι που την κάνει ενδιαφέρουσα, αφού ουσιαστικά το στοιχείο της πρωτοτυπίας έχει πλέον χαθεί, και γνωρίζουμε περίπου τι πρόκειται να δούμε.

Από εκεί και πέρα οι δημιουργοί προσφέρουν απίστευτο γέλιο για μια ακόμη φορά κι έναν ξεκαρδιστικό νέο ήρωα. Και σε αυτή την ταινία οι σχέσεις των φίλων δοκιμάζονται και θα πρέπει να ζήσουν την περιπέτεια, αυτή την φορά μακριά από τους πάγους, σε ένα περιβάλλον… προϊστορικό και επικίνδυνο.

Την παράσταση κλέβει φυσικά ο Scrat, σε μια ταινία που οι φαν της σειράς πρέπει σίγουρα να δείτε.


Δείτε το trailer της ταινίας :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου