3/6/09

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών στα ΤΕΕ

Την Τετάρτη (03/06) παραδόθηκαν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Γραφεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της χώρας οι ονομαστικές μηχανογραφικές καταστάσεις με τους βαθμούς των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 11.00 π.μ. να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους και από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Μόνο το 49% των μαθητών που προέρχονται από την ειδική κατηγορία των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) συγκεντρώνει φέτος στα μαθήματα ειδικότητας βαθμολογία μεγαλύτερη της βαθμολογικής βάσης του δέκα.

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, στα Νέα Ελληνικά το 50,32% έγραψε κάτω από τη βαθμολογική βάση και το 49,67% έγραψε από 10 ως 20.

Στα Μαθηματικά το 47,73% έγραψε κάτω από τη βάση και το 52,26% έγραψε από 10 ως 20.

Οι εξετάσεις για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ)- Ομάδα Α' και τα μαθήματα ειδικότητας ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α' και Β') θα ολοκληρωθούν στις 11 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα θα γίνουν από τις 27 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου.

Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα γίνουν από την Πέμπτη 25 Ιουνίουως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Τέλος οι επαναληπτικές εξετάσεις για όσους δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του Μαΐου θα γίνουν από τις 6 Ιουλίου ως τις 17 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου