24/6/09

Φορτίζοντας χωρίς καλώδια...

Τι θα λέγατε για ένα εντελώς νέο τρόπο φόρτισης των Gadget σας που θα σας έκανε να ξεγνοιάσετε απο την σκοτούρα των φορτιστών και των καλωδίων; Η λύση ακούει στο όνομα WildCharge.

To concept έχει ως εξής: Ένα λεπτό pad που έχει παρόμοιο μέγεθος με τα mouse pads σας δίνει την δυνατότητα να φορτίζετε τις διάφορες συσκευές σας, κινητά τηλέφωνα, mp3 players κλπ απλά και μόνο με την επαφή. Μόλις ακουμπήσετε για παράδειγμα το iPhone σας επάνω στο pad ξεκινάει αυτόματα η φόρτιση του.

Πως γίνεται αυτο;
Για να πραγματοποιηθεί η φόρτιση των gadget σας θα χρειαστείτε και την αντίστοιχη θήκη της συσκευής που επιτρέπει στο pad να μεταφέρει την ενέργεια μέσω ενός μαγνητικού clip που βρίσκεται στο πίσω μέρος της. Το καλό είναι οτι οι θήκες είναι καλοσχεδιασμένες και δεν προσθέτουν ιδιαίτερο όγκο στις συσκευές ενώ παράλληλα προσφέρουν και την προστασία μια θήκης.

Έτσι θα καταφέρετε να απαλλαχθείτε απο το πλήθος των φορτιστών που συνοδεύουν κάθε φορητό Gadget σας καθώς και να ελευθερώσετε θέσεις στο πολύπριζο σας, αφού με το WildCharge μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα μέχρι και 5 συσκευές.

Η τιμή του WildCharge ανέρχεται στα 60$ για το pad και 35$ για την κάθε θήκη των συσκευών σας. Λειτουργεί με τις περισσότερες φορητές συσκευές όπως: iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPod Touch, BlackBerry Pearl, BlackBerry Curve κ.α.

Διαθέσιμο προς αγορά στο www.wildcharge.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου