4/6/09

Οι Beatles γίνονται video game!


Θέλετε να γίνετε μέλος των Beatles; Να ανεβείτε μαζί τους στη σκηνή και να τραγουδήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια, τα οποία ήταν επιτυχίες για χρόνια ολόκληρα στη διάρκεια προηγούμενων δεκαετιών; Όσο απίστευτο και εάν ακούγεται, το νέο video game ''Beatles Rock Band'' σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Το νέο video game παρουσιάστηκε από τα δύο εναπομείναντα σκαθάρια Paul Mc Cartney και Ringo Star σε εμπορική έκθεση στο Los Angeles.

Είναι η πρώτη φορά που η αυθεντική μουσική των Beatles χρησιμοποιείται σε ένα video game. Οι χρήστες θα μεταφέρονται στους τόπους που τα θρυλικά ''Σκαθάρια'' έδωσαν μερικές από τις πιο διάσημες συναυλίες τους και με τη βοήθεια ειδικών χειριστηρίων, καθένας θα μπορεί να ανέβει εικονικά στη σκηνή μαζί τους, να παίξει με τα μουσικά τους όργανα και να τραγουδήσει μαζί τους.

Εξαιρετικά σχόλια έχουν αποσπάσει τα γραφικά, καθώς και τα οπτικά και ηχητικά εφφέ που έχουν χρησιμοποιηθεί, πάντοτε με άξονα τις μοναδικές μουσικές συνθέσεις του συγκροτήματος.

Το ''πακέτο'' θα περιλαμβάνει 45 τραγούδια και ένα bonus track, το All You Need is Love, το οποίο μπορούν να αγοράσουν οι παίκτες από το Xbox Live. Όλα τα έσοδα από την αγορά του bonus track θα διατεθούν από τη Microsoft στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα των Η.Π.Α.

Δείτε το trailer του game :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου