19/5/09

Τα δίδυμα είχαν...διαφορετικό πατέρα!


Όταν μία γυναίκα έχει ερωτική επαφή με τον άντρα της και λίγες ώρες αργότερα με τον εραστή της, συνήθως δεν το μαθαίνει κανείς. Μία στο εκατομμύριο, όμως, μένει έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα. Και τότε αρχίζει το μπέρδεμα.

Η απίστευτη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας έρχεται από το Dallas. Πριν από έντεκα μήνες, η Mia Washington απέκτησε δύο αγοράκια: Τον Justin και τον Jordan. Είναι δίδυμα που ήλθαν στον κόσμο, με διαφορά μόλις επτά λεπτών το ένα από το άλλο. Είναι όμως ετεροθαλή αδέλφια, καθώς, όπως αποδείχθηκε, αν και συνελήφθησαν την ίδια ακριβώς ημέρα, το ένα έχει πατέρα τον σύζυγο της Mia και το άλλο τον… εραστή της, με τον οποίο η γυναίκα είχε σεξουαλική επαφή λίγες ώρες μετά την συνεύρεση με το σύζυγό της.

H γυναίκα πήρε την απόφαση να επισκεφθεί κέντρο γενετικής, καθώς μετά από έντεκα μήνες, διαπίστωσε ότι τα δίδυμα δεν έμοιαζαν ούτε στο ελάχιστο μεταξύ τους. Έτσι, κίνησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, ούτως ώστε να γίνει τεστ DNA. Και αυτό ακριβώς έγινε. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα δίδυμα δεν είχαν τον ίδιο πατέρα αλλά διαφορετικό.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, αν και σπάνια, είναι δυνατή η γονιμοποίηση δύο διαφορετικών ωαρίων από το σπέρμα δύο διαφορετικών ανδρών, με μόλις λίγες ώρες διαφορά. Περίπτωση που μπορεί να συναντάται μεν μία φορά στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο μπορεί να συμβεί. Πράγμα που συνεπάγεται ότι τα δίδυμα προέρχονται από διαφορετικούς άνδρες. Τα στοιχεία του συζύγου της γυναίκας έγιναν γνωστά αμέσως.

Ο James Harrison είναι ο βιολογικός πατέρας του ενός αγοριού, του Jordan. Όμως κανείς δεν έχει μάθει ποιος είναι ο δεύτερος άνδρας από τον οποίο η γυναίκα έμεινε έγκυος την ίδια μέρα. Το σίγουρο είναι ότι τα στοιχεία του Harrison ταυτοποιήθηκαν μόνο με αυτά του ενός παιδιού και όχι με του άλλου.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο πατέρας του ενός παιδιού και σύζυγος της Mia δήλωσε ότι τη συγχωρεί και ότι θα μεγαλώσει και το δεύτερο παιδί σα να ήταν δικό του. Το ζευγάρι σκοπεύει να πει την αλήθεια στα παιδιά όταν αυτά θα είναι σε θέση να κατανοήσουν αυτό που θα ακούσουν. Όσο για τη μητέρα τους, αυτή δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την κακοτυχία της. Ως γνωστόν «ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια»…

πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου