12/5/09

Παίκτης ζήτησε την αλλαγή του επόπτη!

Η Γουέστ Μπρομ έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη νίκη της με 3-1 επί της Γουίγκαν το περασμένο Σάββατο, ωστόσο τα φώτα της δημοσιότητας αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο "Χόθορνς" δεν έπεσαν σε κάποιον από τους "συνήθεις υπόπτους".

Ούτε στον τεχνικό Τόνι Μόμπρεϊ, ο οποίος αγωνίζεται για να επαναληφθεί το θαύμα της σεζόν 2004-05, με τους "μπάγκις" να αποφεύγουν τον υποβιβασμό μέσα από τετραπλή ισοβαθμία (!), ούτε στους Φόρτσιουν και Μπραντ που πέτυχαν τα τρία τέρματα της ομάδας τους, αλλά στον γκολκίπερ Ντιν Κίελι.

Ο 38χρονος διεθνής τερματοφύλακας του ΕΙΡΕ έκανε την πρώτη του εμφάνιση μέσα στη σεζόν και "κατέβασε τα ρολά" σε ορισμένες σπουδαίες ευκαιρίες της Γουίγκαν, αναγκάζοντας πλέον τον προπονητή του να έχει δίλημμα για το αν θα τον αφήσει κάτω από τα γκολπόστ για το κρίσιμο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ ή θα επαναφέρει τον "βασικό" Σκοτ Κάρσον κάτω από την εστία.

Αν πάντως θα πρέπει να επιλεγεί κάποιος με βάση το... χιούμορ του, αυτός δεν είναι άλλος από τον Κίελι, ο οποίος στο ματς του Σάββατου προσέφερε μία από τις πιο διασκεδαστικές σκηνές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ: την ώρα που ο διαιτητής Φίλιπ Γουόλτον είχε φτάσει στη γραμμή του άουτ για να δει την κατάσταση του βοηθού του Άντι Χάλιντεϊ που ήταν ξαπλωμένος τραυματίας, ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε τους φίλους των γηπεδούχων να λυθούν από τα γέλια...

Μόλις πήγε πάνω από τον βοηθό και διαπίστωσε ότι η κατάστασή του δεν ήταν κάτι το σοβαρό σήκωσε αμέσως το σημαιάκι του, ζητώντας την αντικατάστασή του, με τους φιλάθλους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα αναγνωρίζοντας το χιούμορ του, αλλά και τον διαιτητή να χαμογελάει και αυτός...

Δείτε το βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου